divendres, 12 d’abril del 2024

CAMPANYA DE MICROMECENATGE PER A PUBLICAR UN LLIBRE D'HOMENATGE A MN. ANTONI ORIOL


Properament es vol portar a terme un acte d'homenatge a Mn. Antoni Oriol (q.e.p.d.) en el qual es presentarà un llibre que recull testimonis, documents i fotografies de la seva vida i textos d'agraïment de diversos amics, familiars i exalumnes del Seminari de la Conreria. A tal efecte, la comissió organitzadora, encapçalada per Jordi M. Herrero, ha endegat una campanya de crowdfunding (finançament col·lectiu) per pagar les despeses de l'edició. Reproduïm el comunicat:

Estimats amics,

El proppassat dissabte 6 d'abril vàrem dipositar les cendres de Mn. Oriol a la capella "la Cripta" de la Conreria. Ara cal fer realitat l'homenatge a Mn. Antoni Oriol que ens havíem proposat fer. Per això volem editar el llibre que ja tenim acabat i necessitem la teva generosa col·laboració. Els beneficis obtinguts amb la seva venda seran destinats al Projecte Sostre de Càritas Parroquial de Sant Miquel del Port, a la Barceloneta, projecte que va iniciar Mn. Oriol el 1993. 

Podeu fer el vostre donatiu (es recomana un mínim de 50 €) al següent número de compte corrent de Caixa Bank:  

ES33 2100 0801 1002 0052 0814. Titular del compte: Projecte Sostre

Cal especificar el motiu: LLIBRE PROJECTE SOSTRE

Els que feu el donatiu ens heu de fer arribar les vostres dades (Nom i cognoms, DNI i quantitat que heu donat) al següent e-mail: domingos_d@hotmail.com 

D'aquesta manera els del Projecte Sostre faran constar qui els ha donat aquests diners i així us els podreu desgravar a la propera declaració de renda (llei 18/91, article 78.6 de 30 de maig de 1991). Cal dir que els donants tindreu un exemplar gratuït.    Moltes gràcies! 

Jordi Maria Herrero