dissabte, 30 de gener del 2016

HOMENATGE A MN. ANTONI ORIOL

Avui al migdia s'ha celebrat a Barcelona un dinar en el transcurs del qual se li ha fet un sentit homenatge a Mn. Antoni Oriol amb motiu de la seva jubilació el passat mes de setembre. Ha estat organitzat per un grup d'antics professors i educadors del Seminari Menor de la Conreria en l'etapa en què Mn. Oriol havia sigut rector (1978-1992). El professor Sr. Joan Trepat, en nom dels presents li ha fet lliurament d'un obsequi: un val per a tres dies d'estada a Montserrat i li ha llegit un emotiu text que reproduïm tot seguit:

Benvolgut Mn. Antoni Oriol,

Diuen que tots venim al món amb una missió. Molts la troben i altres arriben al final del camí sense descobrir-la. Nosaltres sabem que vostè ha complert aquesta missió amb escreix, ha vingut al món a fer el bé, ha sembrat el bé, moltes vegades sense que li demanin...des dels primers temps a la Prote i a Sant Francesc al Poblenou, fins al final a Sant Miquel a la Barceloneta. Ha demostrat de forma continuada la seva ajuda desinteressada als qui li demanaven i als qui vostè intuïa que la necessitaven. 

Nosaltres donem fe de tants i tants adolescents que van passar pel Seminari Menor de la Conreria, als qui vostè va ajudar acadèmicament, però sobre de tot humanament com a persones, fent crèixer i brillar els seus valors. Tots els qui hem tingut l'enorme plaer de treballar amb vostè a La Conreria, i la gran sort de comptar amb la seva amistat, li volem agrair tot el que ha fet, el que fa i el que farà per tota la gent que l'envolta...i volem manifestar-li la nostra admiració! 

De vostè es pot dir que ha passat, passa i passarà per la vida fent el Bé! Gràcies per comptar amb la seva amistat! ...

Els seus Amics per Sempre.

Professors i educadors del Seminari Menor de la Conreria

Nosaltres també diem: GRÀCIES PER TOT MOSSÈN ORIOL!